Εκτυπωτές Inkjet - ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

BROTHER HL-J6100DW A3 Color Inkjet Printer

377,90 €

Canon imagePROGRAF PRO-1000 A2 Printer with 12-inks

Εκτυπώστε με την απόλυτη αξιοπιστία και τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες που προσφέρει ο εκτυπωτής imagePROGRAF PRO-1000. Χάρη στο προηγμένο σύστημα 12 μελανιών για ευρύτερη γκάμα χρωμάτων και μια απρόσκοπτη ροή εργασιών εκτύπωσης σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, από την είσοδο έως την έξοδο, μπορείτε να δίνετε ζωή σε όλες τις λήψεις σας. Το σύστημα 12 μελανιών LUCIA PRO επιτρέπει την αναπαραγωγή εικόνων με υψηλή πιστότητα. Η σχεδίαση των υλικών σε μικροκάψουλες εξασφαλίζει υψηλότερα επίπεδα χρώματος με ευρύτερη γκάμα και περισσότερες λεπτομέρειες, για ένα τέλειο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το μεγάλο δυναμικό εύρος των χρωμάτων και οι λεπτομέρειες στις πιο σκοτεινές περιοχές βοηθούν επίσης στην απόδοση κάθε λεπτής απόχρωσης των φωτογραφιών σας, σε εκτυπώσεις από 4x6" έως και A2, αλλά και σε νέο μέγεθος πανό (1,2m). Η κορυφαία ακρίβεια των χρωμάτων, οι γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης και η υποστήριξη μιας μεγάλης γκάμας υλικών εκτύπωσης, όπως χαρτί καλλιτεχνικών εφαρμογών, χαρτί ιλουστρασιόν ή ματ, καμβάς και χαρτί Baryta*, σας επιτρέπουν να εντυπωσιάζετε τους πελάτες σας με εκπληκτικές εκτυπώσεις που διατηρούν την ποιότητα των φωτογραφιών σας.
1246,30 €

Canon ImageProGRAF PRO-300 A3+ Printer with 10-inks

Αναβαθμίστε την εκτύπωσή σας με τον κομψό και μικρών διαστάσεων επαγγελματικό εκτυπωτή A3+, που διαθέτει τα χαρακτηριστικά των εκτυπωτών της σειράς imagePROGRAF PRO και σας προσφέρει κορυφαίες εκτυπώσεις εκθεσιακής ποιότητας με πλούσια και ζωηρά χρώματα, κάθε φορά.
979,65 €

Canon PIXMA G1420 InkTank Printer

Απολαύστε παραγωγική, ποιοτική και οικονομική εκτύπωση με αυτόν τον αξιόπιστο, αποκλειστικό εκτυπωτή MegaTank υψηλής απόδοσης, που διαθέτει χειρισμό διαφόρων μέσων - για απόλυτα ευκρινή έγγραφα και ζωντανές φωτογραφίες στο σπίτι ή στο γραφείο.
159,70 €

Canon PIXMA IX6850 A3 Printer with 5-inks

266,65 €

Canon PIXMA PRO-200 A3+ Printer with 8-inks

Αναβαθμίστε τα αποτελέσματα των φωτογραφίσεών σας με ζωηρές έγχρωμες και ασπρόμαυρες εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας, για τις οποίες μπορείτε να είστε υπερήφανοι. Αυτός ο εκτυπωτής A3+ είναι ευέλικτος, εύχρηστος και έχει μικρές διαστάσεις και παρέχει επιλογές εκτύπωσης εικόνων χωρίς περιθώρια, καλλιτεχνικών σχεδίων και πανοραμικών φωτογραφιών, ώστε να μπορείτε να επικεντρώνεστε στην εύρεση της τέλειας λήψης.
616,00 €