Home
Το καλάθι σας είναι άδειο
Όλα τα μελάνια και toner της αγοράς, γρήγορα και φθηνά!
«
 3M AF APC BROTHER CANON DELL DEVELOP DIGITAL DURACELL DYMO EPSON FABRIANO FUJITSU GENICOM GOOGLE HERMA HP IBM INACOPIA INTENSO IOMEGA KINGSTON KONICA KYOCERA LANIER LEITZ LENOVO LEXMARK LG LOGITECH M&G M.TALLY MAXTOR MEDIARANGE MINOLTA MITA MSE NASHUATEC NAVIGATOR OCE OKI OLIVETTI PANASONIC PHILIPS PRINTRONIX REAL FILAMENTS RETRAC RICOH SAGEM SAMSUNG SEAGATE SEIKOSHA SHARP SONY TARGUS TEAMGROUP TEKTRONIX TOSHIBA UTAX VERBATIM WESTERN DIGITAL XEROX
»
Γρήγορη Αναζήτηση

Επιλέξτε την μάρκα του εκτυπωτή σας και(ή) εισάγετε το μοντέλο στα πιο κάτω πεδία, προκειμένου να βρείτε γρήγορα το μελάνι που σας ενδιαφέρει.


Δεν βρίσκετε το προϊόν που ζητάτε; Επικοινωνήστε μαζί μας:
210 5452 572
ή συμπληρώστε τη
φόρμα επικοινωνίας .
 Εγγραφείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

   LCCP.png

Δεχόμαστε άδεια μελανοδοχεία προς ανακύκλωση μόνο γνήσια Lexmark 

 

 SERVICE PRINTER
Κατηγορίες
Επιλογές χρήστη
 Δωρεάν Παράδοση
Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές σε μερικά προϊόντα. Οι τιμές και η διαθεσιμότητα μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Τα λογότυπα των εταιρειών αποτελούν εμπορικό σήμα της αντίστοιχης εταιρείας που αντιπροσωπεύουν.
 Join us on Facebook!
 Lexmark partner
 SOFTONE
 PANDA
 OKI
 DELL
 MICROSOFT
 HP

Τρόποι αποστολής & πληρωμής

Αποστολές

Οι αποστολές / παραλλαβές των προϊόντων μας πραγματοποιούνται με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 • Με courier
 • Με ΕΛTA
 • Από την έδρα μας
 • Με δικά μας μέσα (λεκανοπέδιο Αττικής μόνο)

Πληρωμές

 • Αντικαταβολή
  Μπορείτε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας με αντικαταβολή χρησιμοποιώντας ως μέθοδο αποστολής των επιλεγμένων προϊόντων τα ΕΛΤΑ ή Courier
 • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  ALPHA BANK: 151-002101-199981 IBAN:GR92 0140 1510 1510 0210 1199 981 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΜΗΝΑΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ

   

   

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 2105452572 ή με email στο eshop@cynetix.gr αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελία σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντιγράφου της τραπεζικής εντολής δρομολογούμε την παραγγελία σας.
 • Άλλος τρόπος
  Μπορείτε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας με εναλλακτικούς τρόπους, αρκεί να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας.

Επιστροφές - Ακυρώσεις παραγγελία

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών στην Αρχική του Κατάσταση Σφραγισμένο χωρίς να έχει Παραβιαστεί η Ταινία Ασφαλείας του και να ζητήσετε την αγορά κάποιου άλλου προϊόντος της Επιθυμίας σας ή την Άμεση Επιστροφή των Χρημάτων σας. Αυτό Ισχύει για όλα τα προϊόντα εκτός αυτών που η παραγγελία τους πραγματοποιήθηκε μετά από δική σας εντολή. Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον Αγοραστή. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι μαζί με το προϊόν να επιστραφεί και το πρωτότυπο παραστατικό Αγοράς.

Εργοστασιακά Προβληματικό Προϊόν κατά την Παραλαβή του (D.O.A.)

Εφόσον ο Κατασκευαστής του προϊόντος που επιλέξατε προβλέπει την διαδικασία D.O.A. μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν στην Έδρα της CynetiX - Περικλέους 25 Αιγάλεω, έτσι ώστε να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες βάση των όρων που θέτει ο κατασκευαστής εκτός και αν προβλέπει διαφορετικούς όρους για άμεση αποστολή προς αυτόν όπως Next Business, Day, Pickup Ank Return Κλπ. Εφόσον Ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες και ο Κατασκευαστής κρίνει την Αντικατάσταση D.O.A. τότε θα σας επιστραφεί ένα καινούργιο προϊόν με δικά μας έξοδα. 

 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ της προσοχή σας στους όρους και τις συνθήκες εγγύησης των κατακασκευαστών που επιλέγετε διότι η εξυπηρέτησή σας ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ είναι μια εξίσου σημαντική παράμετρος που πρέπει να λάβετε έτσι ώστε να απολάυσετε μια πραγματικά ΚΑΛΗ και Επιτυχημένη Αγορά. Η Εταιρία e-CynetiX δεν φέρει καμία ευθύνη για τους Χρόνους Ανταπόκρισης Επιστροφής D.O.A. τους Χρόνους Επισκευής ή τις συνθήκες που απαιτούνται για να πραγματοποιηθεί. Όλες οι Επισκευές ή Αντικαταστάσεις πραγματοποιούνται από Πιστοποιημένα Επισκευαστικά κέντρα που έχει επιλέξει ο Κατασκευαστής και Όχι από την Εταιρία e-Cynetix. Στην οποία όμως περίπτωση θα ασκήσουμε την μέγιστη προσπάθεια με τον Κατασκευαστή έτσι ώστε να βοηθήσουμε στην ευκολότερη ολοκλήρωση των Διαδικασιών.

 

  

  Πίσω Συνέχεια